4 tips til at spotte falske højt afkast investeringer

4 tips til at spotte falske højt afkast investeringer

april 3, 2019 Artikler 0

Højtydende investeringer er ting, der producerer et udbytte på mere end 2 procent pr. måned. Du kan finde nogle gode gensidige fonde, der producerer 30% eller højere i et givet år, og de passer beskrivelsen af en high yield investeringer.
Desværre, gensidige fonde vil aldrig producere disse stjernernes resultater konsekvent. Deres gode resultater vil medføre en strøm af penge til at komme banker på deres dør, og med en masse flere penge, bliver det sværere at producere store afkast.
Online, er der tusindvis af steder, der tilbyder højtydende investeringer. Som man kunne forvente, er de allerfleste svindel – simple ponzis sat op til at ligne omfattende operationer.
Når du har nok erfaring med højtydende investeringer, du kan normalt få øje for svindel med relativ lethed, men selv de bedste mennesker stadig få fanget i omfattende svindel.
Her er de ting, professionelle investorer kigge efter, når man ser ind i high yield investeringer:
Fast afkast. Hvis et program garanterer en tidsbaseret tilbagevenden (2% pr. dag, for eksempel), så er det næsten helt sikkert et fupnummer. Har ingen en krystalkugle, og i Fællesskabets højt udbytte usikkerhed er den store kraft, der hersker. Så enhver en dygtig til valutahandel eller optioner handel ville aldrig forudsige, de ville få 2% hver dag.
Ingen kontaktoplysninger. De højtydende investeringer, der er reelle vil altid lade dig vide, hvem der står bag det, og hvad de gør. I normal investering verden er der et prospekt for hvert offer, som beskriver hvad venture handler om, og hvordan de tjener penge. En ægte high yield investeringer vil altid give dig navn og resumé for de vigtigste personer bag handlingen. Hvis du ikke får et navn, telefonnummer og adresse, er det et fupnummer.
Ingen registrering. Alle højtydende investeringer vil skabe fortjeneste og beskattes af nogle regering et eller andet sted i verden. Hvis de personer, der tilbyder en high yield investeringer ikke har gidet at registrere venture, så er det helt sikkert et fupnummer.
Ingen kontrakt. De højtydende investeringer, der lover store ting skal sætte ting i skrivning, og har du accepterer vilkårene før de begynder at tjene dig en indtægt. Hvis du finder en high yield investeringer, der ikke kræver du at underskrive en kontrakt, kan du være sikker på, de vil forsvinde i sidste ende – sammen med dine penge.
SEC udgiver en kort beskrivelse af hvad man skal kigge efter, og det er vel værd et minut til at gennemgå den. Det er på
Du bør være klar over, at investor svig er på et all-time high, og hvis du nogensinde finde dig selv et offer for økonomisk bedrageri, der er meget lille chance for du nogensinde vil se dine penge igen. Regeringer rundt om i verden er overvældet af svindel og offer klager, der hældes i dagligt, så det bedste du kan gøre er fil en rapport, og være glad for at vide, du har rapporteret det.