Hvad er en dårlig kredithistorie?

Hvad er en dårlig kredithistorie?

oktober 31, 2019 Artikler 0

En dårlig kredithistorie kan nogle gange virke som en forbandelse… Når du anvender for finansiering eller lån, synes det altid at poppe op og give dig problemer.

At have en dårlig kredithistorie kan endda give dig problemer når de ansøger om nogle arbejdspladser eller andre muligheder! Før du lader det komme under din hud, men bør du vide, at det er muligt at leve med (og endda forbedre) en dårlig kredithistorie.

Selvfølgelig, det første skridt til at komme forbi din kredit og få med resten af dit liv er at forstå præcis hvad dit kredithistorie er og hvad det betyder.

Forstå dit kredithistorie

Fundamentalt, en dårlig kredithistorie er præcis hvad det lyder… en rapport, der angiver, at du tidligere har haft problemer med dit kredit.

Måske er det et resultat af flere forsinkede betalinger i en kort periode, eller en gæld, som du var i stand til at tilbagebetale.

Uanset årsagen er din dårlig kredithistorie en angivelse til enhver potentielle långivere, der kan være en risiko i låne penge eller udvide en kreditlinje til dig.

Det indikerer ikke på nogen måde, at du er en dårlig person… bare at du har haft problemer med penge før. Og hvis finansielle problemer er, hvad der forårsagede din dårlig kredithistorie, så arbejder på at rette din finansielle problemer er det første skridt i at reparere din kredit.

Reparere din kredithistorie

Da penge er kernen i din dårlig kredithistorie, så er pengene også den bedste måde at slippe af med den. Det vil tage nogen tid og kan kræve nogle omhyggelige budgettering, men det er muligt at vende din dårlig kredithistorie rundt på egen hånd.

Den første ting, du skal gøre for at rette din kredit er, få en kopi af din kredit rapport, som viser dig hvilke långivere har gjort negative rapporter om dig.

Disse rapporter er hvad holder din kredit score lavt, og at tage sig af dem vil være et stort skridt i retning af fastsættelse af det.

Kontakt långivere og kreditorer, der har gjort negative rapporter, tilbyder at arrangere nogle metode til tilbagebetaling. Nogle kreditorer vil tillade dig at tilbagebetale en del af hvad du skylder, andre kræver hele gælden plus renter og gebyrer… men alle af dem vil være mere end glade for at forsøge at udarbejde en plan for at få deres penge tilbage.

Mens du arbejder på clearing gammel gæld, bør du også Sørg for at holde dine anfordringskonti ajourførte; de mere positive rapporter kan du få i nuværende jo bedre. Da de ældre gælden er tilbagebetalt, vil de nyere konti har mere indflydelse på din kredit score.

Så længe du holder dine anfordringskonti ajour og betalte til tiden, vil din kredit score langsomt men sikkert begynder at stige… og din dårlig kredithistorie vil snart blive noget mere end en ubehagelig hukommelse.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: